top of page

SAAVUTA TAVOITTEESI JA ALOITA TÄNÄÄN

Matemaattisissa aineissa odottaminen tuskin koskaan helpottaa asiaa. Tutustu opetustarjontaan ja varaa ensimmäinen aikasi joko puhelimitse tai lähettämällä yhteydenottopyyntö, niin selvitetään yhdessä, miten voit päästä etenemään oppimisessa. 

ETÄTUNNIT VERKOSSA (60 MIN /43 €)

Distance Learning

Etätunnit ovat suosittuja. Ne pidetään Google-meetin tai Zoomin kautta ja käytössämme on mm. yhteinen piirtoalusta ja ruudunjako-ominaisuudet. 

Minulla on useita oppikirjoja ja digitaalisia sisältöjä jo valmiiksi, joten voi olla, että juuri sinunkin "kirjasi löytyy hyllystäni". Ellei, voit lähettää kysymyksesi jo etukäteen, niin oppitunti tehostuu entisestään. 

Joskus sinusta voi tuntua oppitunnin aikana, että juuri kysymääsi aiheeseen ei olla käytetty paljonkaan aikaa. Lopulta kuitenkin huomaat, että kyseisen asian käsittely oli olennaista juuri ongelma-aiheesi ymmärtämiseksi. 

Oppitunnista noin 45 min on tehokasta opetusta. 

LÄHIOPETUS OPETTAJAN KOTONA (60 MIN / 43€)

Girl with Teacher

Voit tulla huoltajan kanssa tutustumis- / kartoituskerralle ja miettiä, olisiko säännöllinen lähiopetus sinulle sopivat vaihtoehto.

Lähiopetuksessa oppiminen on vuorovaikutuksellinen tapahtuma, jossa minun on opettajana helppo havainnoida tunnetilojasi tai hienovaraisesti tarttua tilanteeseen, jos olet menossa oppimisessa katvealueelle. Lähiopetus on kuin henkilökohtaista valmennusta oppimiseen.

Oppitunnista noin 45 min on tehokasta opetusta. 

LÄHIOPETUS OPPILAAN KOTONA (60 MIN / 49 €)

Young Teacher

Elämässä on joskus haasteita ja oppitunneille lähteminen tai etänä osallistuminen voi syystä tai toisesta olla hankalaa.  Erityisissä tilanteissa tulen kotiisi opettamaan. Jos sinulla on esimerkiksi liikkumisen rajoitteita tulla kotiini tai aikataulusi ovat tiukalla tai sinulla on muita erityisiä syitä, miksi haluaisit opettajan tulevan omaan kotiisi, voit varata kotiopetustunteja Turun alueelta. 

Kotiopetustunnin hintaan sisällytetään aina kotiopetuslisä, koska siirtymät vievät silloin kalenteristani aikaa. Kotiopetuslisään sisältyvät myös matkakulut Turun alueella.


Tunnista noin 45 min on aktiivista opetusta / oppimista. 

LÄHIOPETUS RYHMÄTUNTINA 2-4 OPPILASTA OPETTAJAN KOTONA  (60 MIN / 61 €)

Group Discussion

Saman perheen jäsenet sekä ystävykset hyötyvät ryhmätuntihinnoittelusta. Ryhmässä opiskelusta on hyötyä myös matematiikan kielen ja harjoittelukulttuurin kehittämisessä.

bottom of page